Peeters (37) vervolgt trainerscarrière bij Waasland

5 november 2013, 10:23

Bob Peeters (37) is de nieuwe hoofdcoach van Waasland-Beveren. Hij volgt Glen de Boeck op, die een week geleden werd ontslagen. Alex Czerniatynski wordt de rechterhand van Peeters. Het duo tekent tot het einde van het seizoen, met een optie van nog een jaar.

"Met Bob Peeters wordt een trainer aangetrokken wiens visie op voetbal perfect te rijmen is met de filosofie van de club. De clubleiding schat de mentale en tactische vaardigheden van Peeters erg hoog in", valt te lezen op de officiële clubwebsite.

Het is de tweede keer dat Peeters, dertien jaar na dato nog altijd de duurste aankoop ooit van Vitesse, het gat na een ontslag van De Boeck opvult. Eerder gebeurde dat bij Cercle Brugge in 2010. Vorig seizoen was de Belgische oefenmeester twee maanden coach bij AA Gent. Daar behaalde hij slechts drie punten uit negen wedstrijden, waarna hij weer op straat kwam te staan.

Waasland-Beveren ontsloeg De Boeck wegens de tegenvallende resultaten van de ploeg. Onder zijn leiding werden er uit de eerste twaalf competitiespeelronden slechts acht punten vergaard.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen