Mourinho gaf 'mannelijke kus' aan collega-manager

10 november 2013, 09:41

Chelsea kwam zaterdag zeer goed weg, nadat het tegen West Bromwich Albion (2-2 gelijkspel) in de vierde minuut van de blessuretijd nog een strafschop kreeg van de dienstdoende arbiter. Eden Hazard wist wel raad met dit buitenkansje en zorgde er zodoende voor dat West Bromwich er bekaaid vanaf kwam. José Mourinho gaf Steve Clarke, de manager van de bezoekers na afloop een kus op de wang, als soort van verontschuldiging.

Clarke was vooral met andere dingen bezig na afloop en had de kus van Mourinho niet echt door: "Ik weet het eigenlijk niet zeker. Ik was nog een beetje gefrustreerd door de beslissing van de scheidsrechter", waarmee hij doelt op de in blessuretijd gegeven strafschop. "Maar als het een kus was, dan was het een mannelijke", aldus Clarke volgens Telesport.

Mourinho en Clarke hebben overigens geschiedenis samen, aangezien het tweetal in 2005 en 2006 aan het roer stond bij Chelsea in 2005 en 2006. Zaterdag wist Mourinho met Chelsea ternauwernood te voorkomen dat hij tegen zijn eerste thuisnederlaag ooit in de Premier League aanliep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen