Omhaal Zlatan genomineerd voor Puskas Award

11 november 2013, 11:17   Bijgewerkt: 11 november 2013, 11:27

Zijn doelpunt van een jaar geleden tegen Engeland kan Zlatan Ibrahimovic alsnog de Ferenc Puskas Award opleveren. Hoewel de treffer dateert van november 2012, kan de goal verkozen worden tot mooiste treffer van 2013. Ibrahimovic, die scoorde met een omhaal vanaf 25 meter, is één van de tien genomineerden voor de prijs.

Ibrahimovic maakte zijn fantastische treffer tegen Engeland op 13 november 2012, enkele dagen nadat de genomineerden voor de Ferenc Puskas Award van dat jaar bekend waren gemaakt. Om die reden kon de treffer van Zlatan niet meer verkozen worden tot doelpunt van het jaar 2012, maar de FIFA is de goal niet vergeten. De fenomenale treffer kan de Zweed dit jaar alsnog de Puskas Award opleveren.

Naast Ibrahimovic zijn ook onder meer Antonio Di Natale, Neymar en voormalig Vitesse-speler Nemanja Matic genomineerd voor de Puskas Award. Matic scoorde in januari van dit jaar fraai in de Portugese competitiewedstrijd tegen FC Porto, Neymar was afgelopen zomer trefzeker in de Confederations Cup-wedstrijd tegen Japan.

Op de website van de FIFA kan gestemd worden op één van de genomineerden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen