'Milan wil niets weten van ontslag trainer Allegri'

11 november 2013, 18:37

Italiaanse media melden maandagavond dat AC Milan vertrouwen blijft houden in trainer Massimiliano Allegri. De oefenmeester van de Rossoneri staat hevig onder druk in de modestad, maar de directie wil niets weten van een ontslag van Allegri.

Voorzitter Silvio Berlusconi en vice-voorzitter Adriano Galliani gingen maandag om tafel, om de sportieve malaise van de club te bespreken. Naar aanleiding van het gesprek kwam het tweetal tot de conclusie dat het geen zin heeft om zich te ontdoen van de trainer.

Dit gaat dwars tegen de geruchten in, die stelden dat Milan afscheid zou willen nemen van Allegri, omwille van de teleurstellende resultaten. De naam van Filippo Inzaghi, momenteel trainer bij de beloften van Milan, passeerde zelfs al de revue, toen er gesproken werd over opvolging van Allegri. Na maandag is duidelijk geworden dat Allegri zijn tijd bij Milan er nog niet op zit.

Allegri staat sinds 2010 aan het roer bij de Italiaanse grootmacht. Voor zijn tijd bij Milan was hij trainer bij Cagliari. Milan bezet momenteel de tiende plaats in de Serie A, met dertien punten uit twaalf duels. Het staat daarmee slechts drie punten boven de nummer zeventien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen