Stuivenberg: "Scheidsrechter benadeelde ons"

14 november 2013, 23:29

Bondscoach Albert Stuivenberg van Jong Oranje baalde flink na de 2-2 remise tegen Jong Slowakije. De oefenmeester had vooral kritiek voor de Noorse scheidsrechter Henry Johnsen.

"Wij zijn benadeeld door belachelijke beslissingen van de scheidsrechter", aldus Stuivenberg tegen de NOS. "Zoiets heb ik nooit eerder meegemaakt. De scheidsrechter trad niet op, hij had twee keer een speler van Slowakije de tweede gele kaart moeten geven."

Tot onbegrip van Stuivenberg kreeg Jong Oranje wél een rode kaart. Invaller Jürgen Locadia werd van het veld gestuurd toen hij in botsing kwam met doelman Patrik Le Giang. "Locadia was eerder bij de bal, maar tot mijn verbazing kreeg hij rood in plaats van een strafschop."

De bondscoach zag zijn ploeg een goede tweede helft spelen, maar vond Nederland verdedigend af en toe schutteren. "In de eerste helft gaven we te veel kansen weg. Na de rust was ons spel stukken beter, maar we gaven de 2-2 kinderlijk weg. Ik ben zeker niet tevreden met de uitslag, we hadden meer verdiend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen