Ronaldo en Ibrahimovic weten dat het nog open ligt

16 november 2013, 09:30

Een doelpunt van Cristiano Ronaldo in de 82e minuut was Zweden vrijdagavond te machtig, waardoor Portugal het eerste barrageduel met 1-0 wist te winnen. Na afloop van het duel ligt de uitkomst van het tweeluik nog behoorlijk open, zo stellen, Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic, de vedettes van beide landen.

Ronaldo, de matchwinner op vrijdag, denkt dat beide landen evenveel kans maken op deelname aan het WK in Brazilië: "Het is 50/50", zei Ronaldo na afloop van het duel. “Dit resultaat is zo slecht nog niet. Aanstaande dinsdag spelen we thuis en dat brengt een voordeel met zich mee, vanwege de steun van de fans. Een snel doelpunt kan ons in het zadel helpen”, zo stelde Ibrahimovic.

Erik Hamren, de bondscoach van Zweden, baalde van de late tegentreffer, maar was wel tevreden: “We zouden zeer gelukkig zijn geweest met een gelijkspel. We speelden, vanuit defensief oogpunt, een goede wedstrijd. De tegentreffer was onnodig, aangezien we in die situatie nogal slordig waren”, zo stelt de Zweedse coach, die aanstaande dinsdag, na het duel op Zweedse bodem, weet of zijn ploeg naar Brazilië zal mogen afreizen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen