Khedira door zware blessure onzeker voor WK

16 november 2013, 11:58   Bijgewerkt: 18 november 2013, 08:32

De Duitse middenvelder Sami Khedira heeft aan de oefeninterland van vrijdagavond tussen Duitsland en Italië (1-1 gelijkspel) een zware knieblessure overgehouden. De speler van Real Madrid scheurde zowel de binnenband als de voorste kruisband van zijn rechterknie, waardoor hij zes maanden uit de roulatie zal zijn. Zodoende komt het WK in gevaar voor Khedira.

Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, de teamarts van de Duitse ploeg, stelde dat Khedira onder het mes zal gaan en hoopt dat de Duitser met Tunesische afkomst tijdig hersteld is voor het WK: “Sami zal operatief behandeld worden. We hebben de hoop dat hij weer fit is als het WK op het programma staat.”

Joachim Löw, de bondscoach van de Duitsers, spreekt van een aderlating voor zijn ploeg: “Dit is een bittere pil voor Sami en voor ons allemaal. Hij is, zowel binnen als buiten het veld, een vechter met een grote persoonlijkheid”, zo stelt Löw, die vertrouwen heeft in een voorspoedig herstel, zodat Khedira kan spelen op het WK: “Hij denkt altijd positief en dat zal hem helpen. Ik ben optimistisch en denk dat hij op de aftrap van het WK kan verschijnen. We wensen hem het beste en hopen dat alles goed gaat.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen