Middenvelder Sema moet alweer weg bij MVV

17 november 2013, 17:57

MVV heeft Maic Sema laten weten dat hij mag uitzien naar een andere club. De 24-jarige Zweedse middenvelder moet vanwege de slechte financiële situatie bij de club uit Maastricht vertrekken uit Stadion De Geusselt. Sema is voor dit seizoen gehuurd van de Noorse eersteklasser Haugesund. Hij speelde tot dusver elf wedstrijden voor MVV, waarin hij drie keer tot scoren kwam.

Naar verluidt is ook aanvoerder Tom van Hyfte te duur geworden voor MVV. De Limburgers hebben het financieel gezien moeilijk. Zondag waren er bij het verloren thuisduel met FC Volendam (1-2) slechts 3.600 toeschouwers aanwezig. Dat is te weinig om te kunnen overleven in het profvoetbal.

Trainer Tini Ruijs ziet het somber in voor MVV. "Spijt van mijn overgang naar MVV heb ik niet, maar dit lijkt een voorbeeld van de verkeerde plek en het verkeerde tijdstip", reageerde de oefenmeester zondag in gesprek met het regionale L1. "Ik laat de club niet in de steek en ga voorop in de strijd, maar het valt me tegen dat niet meer mensen in Maastricht warm te maken zijn voor MVV."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen