Bondscoach Roemenië: "Niets meer te verliezen"

18 november 2013, 17:32

Het nationale elftal van Roemenië verloor afgelopen vrijdag in Griekenland met 3-1, waardoor de Roemenen een grote uitdaging te wachten staat. Aanstaande dinsdag zal Roemenië er in eigen land alles aan doen om zich, ondanks de slechte uitgangspositie, te kwalificeren voor het WK in Brazilië. Bondscoach Victor Piturca stelt dat zijn ploeg niets te verliezen heeft.

De Roemeense spelers moesten het na het verlies op Griekse bodem flink ontgelden bij de bondscoach, maar de focus ligt nu op het duel van dinsdag: “We hebben die wedstrijd uitgebreid besproken. Ik heb de spelers op het hart gedrukt dat ze, gezien onze uitgangspositie, nu niets meer te verliezen hebben. Dat kan misschien in ons voordeel werken”, weet Piturca.

Piturca hoopt dat zijn ploeg voor een spannende wedstrijd kan zorgen, in het uitverkochte Arena Nationala: “Ik eis dat we er op zijn minst een echte wedstrijd van maken, want dat zijn we verplicht aan onze supporters. De spelers zaten er na de wedstrijd in Griekenland mentaal helemaal doorheen, maar ze kunnen hun fouten nog herstellen. We moeten doelpunten maken en de boel achterin dicht houden”, aldus de Roemeen volgens Voetbal International.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen