Jong Oranje pakt keurig punt op Franse bodem

18 november 2013, 21:26   Bijgewerkt: 18 november 2013, 22:58

Jong Oranje heeft maandagavond in het Stade Ernest-Wallon in Toulouse keurig gelijkgespeeld. Jong Frankrijk kwam in de oefeninterland op slag van rust op voorsprong, maar de Nederlanders trokken de stand verdiend gelijk, via Tonny Vilhena: 1-1.

De Nederlandse talenten begonnen met Mickey van der Hart in de basisopstelling. De Ajax-doelman werd meteen aan het werk gezet door de Fransen, die wat aardige mogelijkheden kregen. Ook Jong Oranje had een paar kansjes. Een gelijkwaardige eerste helft leek te resulteren in een 0-0 ruststand, ware het niet dat Paul-Georges Ntep da Madiba de Fransen op slag van rust op voorsprong schoot. Een vier tegen drie situatie werd vanaf de linkerkant afgerond met een lage schuiver in de lange hoek, waarbij Van der Hart niet helemaal vrijuit leek te gaan.

Na een eerste helft met veel controle, maar wel een achterstand, rechtte Jong Oranje de rug in het tweede bedrijf. Dit resulteerde in kansen voor Stefano Denswil en in de verdiende gelijkmaker van Vilhena. De Feyenoord-middenvelder prikte een goede voorzet van Quincy Promes tegen de touwen: 1-1. Dit zou uiteindelijk ook de uitslag zijn, aangezien er, op een fraaie redding van de in de rust ingevallen Warner Hahn, weinig noemenswaardigheden meer zouden zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen