FC Emmen-speler naar Vietnam: "Rare snuiter"

19 november 2013, 09:48   Bijgewerkt: 19 november 2013, 09:54

De carrière van Bart de Groot neemt een bizarre wending. De 23-jarige voetballer keert FC Emmen per direct de rug toe en kiest voor een avontuur in Vietnam. Dit tot teleurstelling én verbazing van Joop Gall, de trainer van FC Emmen.

Het vertrek van De Groot valt Gall rauw op zijn dak, vooral omdat de verdediger net een basisplaats veroverd had in Emmen. "Bart is ook wel een rare snuiter. Dat bedoel ik niet negatief hoor, maar zo'n avontuur past wel bij hem", reageert de coach van de eerstedivisionist bij RTV Drenthe. "Ik heb alles gedaan om hem te behouden. Ik heb zelfs mijn trainerspet afgezet, omdat ik mijn twijfels had bij de aanbieding. Hij zei me zondag dat hij binnen een dag moest beslissen. Dan denk ik dat je moet oppassen. Bovendien weet ik dat betalingen in Vietnam twijfelachtig zijn. Maar vanochtend zei hij me dat hij zijn beslissing had gemaakt. Dan is het niet anders. Toch heb ik hem wel gezegd dat hij zich hier gewoon weer kan melden als er in Vietnam geen contract uitrolt voor hem, want Bart is voor ons gewoon een hele bruikbare speler."

Gall denkt dat De Groot, die per direct weg kan omdat hij een amateurcontract had, veel in zijn mars heeft. "Hij is te kritisch op zichzelf als hij zegt dat hij de eredivisie niet kan halen. Dat kan hij wel. Ook daarom vind ik het jammer dat hij niet hier blijft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen