"Ik voelde me een klein kind toen Özil kwam"

22 november 2013, 10:43   Bijgewerkt: 22 november 2013, 11:05

Arsenal-middenvelder Santi Cazorla was verrast dat zijn club in staat was Mesut Özil aan te trekken in de voorbije zomer. Hij verwachtte niet dat Real Madrid een speler als Özil liet gaan, maar niets was minder waar. "Ik voelde me net een klein kind."

"Ik sprak met vrienden van me bij (Real, red.) Madrid en zij vertelden me dat Mesut in gesprek was met Arsenal, omdat hij weg wilde", zei hij tegen Sky Sports. "Ik dacht: hoe kan Madrid iemand als Mesut laten gaan? Hij is één van de beste spelers van de wereld. Ik geloofde er niets van. Tot de manager op een dag zei: "We hebben Mesut gekocht, hij ondergaat straks zijn medische keuring."

Özil was een alternatief, nadat Liverpool The Gunners niet toestond om te praten met Luis Suarez. Hoewel Özil wat Cazorla betreft een topaankoop is, vindt hij het jammer dat de man bovenaan het lijstje niet kwam. "Suarez is geweldig. Ik had het echt heel tof gevonden als hij was gekomen. Zijn speelstijl had absoluut bij ons gepast."

Hij verwijt Arsenal niets. "Liverpool wilde Suarez niet verkopen, waarop ze het volste recht hebben. Arsenal zag echter een kans zag om Mesut aan te trekken, en daarmee een statement te maken. Hij is een geweldige aankoop. Hij heeft ons optimisme en hoop gebracht."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen