Cabral: "ADO is voor mij slechts een springplank"

26 november 2013, 09:24   Bijgewerkt: 26 november 2013, 09:31

Jerson Cabral speelt sinds dit seizoen op huurbasis voor ADO Den Haag. Hij wordt verhuurd door FC Twente, de club waar de Rotterdamse vleugelaanvaller vorig seizoen niet wist door te breken. Een stapje terug was de beste optie, denkt hij, maar het doel is om weer hogerop te komen.

"Ik ben hier niet gekomen om definitief te blijven. Dat weet ADO, daar hebben we over gesproken", zegt de 22-jarige speler in gesprek met Omroep West. "Dit is voor mij gewoon een springplank om weer hogerop te komen. Andersom ben ik hier ook om ADO te helpen om hoger te eindigen. Op die manier hebben zij wat aan mij, en ik iets aan hen."

Toch valt zijn verblijf bij ADO enigszins tegen. Dat ligt niet aan de club of de staf, waar hij het naar eigen zeggen prima mee kan vinden. Maar dat de club na een derde van het seizoen op de zestiende plaats resideert, vindt hij jammer. Hij had het zich anders voorgesteld. "Als je op papier kijkt, vind ik dat we een goede selectie hebben, dus dan is de positie waar we nu staan veel te laag."

Aan zijn eigen inzet ligt het niet, denkt hij. Ook het feit dat hij niet doorbrak bij FC Twente, lag in elk geval niet daar aan. "Ik heb altijd honderd procent gegeven dat doe ik nog steeds. Er waren momenten van teleurstelling en daar kon ik heel moeilijk mee omgaan. Ik ben nu wat ouder geworden. Ik heb wel gemerkt dat er wat meer nodig is om aan de top te komen. Daar ben ik nu mee bezig, maar ik doe er alles aan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen