Malaga speelt in slotfase gelijk bij Villarreal

29 november 2013, 22:35   Bijgewerkt: 29 november 2013, 23:03

Villarreal heeft vrijdag duur puntenverlies geleden in de Spaanse competitie. De equipe uit Castellon leek thuis met 1-0 te gaan winnen van Malaga CF, maar zag de Andalusische bezoekers diep in blessuretijd langszij komen: 1-1.

Bruno Soriano bracht Villarreal na iets meer dan een half uur spelen aan de leiding. Ikechukwu Uche kreeg niet veel later een goede kans om het vroegtijdig te beslissen, maar de Nigeriaan kopte in kansrijke positie naast. Desondanks leek Villarreal de drie punten in eigen huis te houden, maar Robson Weligton besliste in de slotminuut anders. Bij Malaga ontbrak Mounir El Hamdaoui wegens een blessure.

Villarreal staat met 28 punten uit vijftien wedstrijden nog wel vierde in La Liga, maar Athletic de Bilbao kan zondag passeren. Daarvoor moeten de Basken thuis wel winnen van koploper FC Barcelona. Malaga, vorig seizoen nog kwartfinalist in de Champions League, staat met veertien punten teleurstellend veertiende.

Subtopper Getafe was voor eigen publiek met 1-0 te sterk voor Levante. Pedro Leon maakte twaalf minuten voor tijd het verschil. De ploeg uit de gelijknamige voorstad van Madrid staat met 23 punten keurig op de zesde plaats. Levante bezet de dertiende plek. De formatie uit Valencia heeft zeventien punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen