Fulham-aanvoerder spreekt steun voor Jol uit

1 december 2013, 13:10

Het seizoen van Fulham is vooralsnog zeer kleurloos. De ploeg van manager Martin Jol kreeg zaterdag weer een zware klap te verduren, toen het de uitwedstrijd tegen West Ham United met 3-0 verloor. Fulham bezet momenteel de teleurstellende achttiende plaats in de Premier League, waardoor de druk op trainer Jol alleen maar groter lijkt te worden, al wordt de Nederlander openlijk gesteund door zijn aanvoerder.

In gesprek met de BBC laat Fulham-aanvoerder Scott Parker weten dat de magere prestaties van Fulham ook op het conto van de selectie geschreven moet worden: “Alle kritiek wordt geleverd aan het adres van de trainer, maar de spelers moeten ook onze verantwoordelijkheid nemen. De trainer kiest weliswaar de spelers, maar wij moeten het in het veld doen", zo stelt Parker.

De aanvoerder van Fulham stelt tevens dat de ploeg er alles aan zal doen om het tij te keren: "Degradatievoetbal is vervelend en logischerwijs leidt het tot weinig zelfvertrouwen, maar ik denk dat we allemaal hard willen werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen