"Van Veldhoven hoeft niet te vrezen voor zijn baan"

2 december 2013, 08:17

KV Mechelen maakt een moeizame periode door. De Belgische ploeg verloor dit weekend thuis met 0-1 van AA Gent en is afgezakt naar de twaalfde plaats. De druk op coach Harm van Veldhoven neemt toe, maar voorzitter Johan Timmermans neemt het openlijk op voor de oud-trainer van Roda JC Kerkrade.

"Of Van Veldhoven moet vrezen voor zijn baan? Absoluut niet, nee. Er is geen enkel probleem", is de duidelijke taal van de preses in het Gazet van Antwerpen. "Het is heel rustig binnen de club en het zal hier altijd rustig blijven. De tijd dat bij KV Mechelen beslissingen genomen werden om beslissingen te nemen is voorbij."

Timmermans ziet nog voldoende aanknopingspunten, zegt hij. "De wedstrijd tegen Gent was er één die we op basis van het spel niet konden verliezen. Maar we maakten de kansen niet af en kregen er de rekening voor gepresenteerd. De coach en de spelers hebben een zware kater. We hebben veel oplapwerk, maar ik weet zeker dat we klaar zijn voor het bekerduel met Genk woensdag. Die wedstrijd moet ons seizoen redden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen