FC Den Bosch zet oud-speler Latupeirissa in RvC

4 december 2013, 14:00

Marc Latupeirissa keert terug in het betaald voetbal. De oud-speler van onder meer Willem II, FC Den Bosch en Helmond Sport treedt toe tot de Raad van Commissarissen van FC Den Bosch, meldt de club. De 43-jarige Latupeirissa was de afgelopen tien jaar (juridisch) adviseur bij fusies, overnames en bedrijfsfinancieringen. Ook werkte hij als docent recht en ondernemerschap op de Avans Hogeschool in Breda.

Nadat hij stopte als voetballer, ging Latupeirissa aanvankelijk aan de slag als jeugdcoach. In die rol was hij ook betrokken bij FC Den Bosch. Hij is blij dat hij nu, in deze functie, terug kan keren. "Als jonge vader heb ik minder tijd voor het trainen, maar een functie in de Raad van Commissarissen van FC Den Bosch is een mooie gelegenheid om direct bij het voetbal betrokken te blijven. In mijn jeugd had FC Den Bosch alleen een A-jeugdelftal, daarom koos ik op mijn veertiende voor Willem II", laat de geboren Bosschenaar weten.

In de Raad van Commissarissen van FC Den Bosch zitten, naast Latupeirissa, ook Maarten de Gruyter (president-commissaris), Peter Poirters (financiën), Mark Leijtens en Roland van de Werken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen