Wilmots: "Mist telkens wel iets in Braziliaanse hotels"

Ger
5 december 2013, 16:41

Bondscoach Marc Wilmots van België leeft in alle rust toe naar de loting voor de groepsfase van het WK in Brazilië. De Rode Duivels zijn na vijf opeenvolgende mislukte kwalificatiecampagnes eindelijk weer eens van de partij op een groot toernooi.

"Ik heb eerlijk gezegd geen favoriete groep", blikt Wilmots in gesprek met Sporza vooruit op de loting. "De tegenstander is op dit moment niet zo belangrijk, wel hoe we ons op de beste manier kunnen voorbereiden. Het wordt vooral belangrijk om te weten in welke groep we spelen en in welke steden we aan de bak moeten. Het is niet eenvoudig om de juiste plaats te vinden hier. Ik heb al zeker vijftien hotels bezocht, maar er mist telkens wel iets."

"Ik merk wel dat het respect voor België gestegen is bij de tegenstanders. Wij zijn collectief dan ook veel sterker geworden", stelt de keuzeheer. "Tegen Brazilië spelen zou een feest voor het voetbal zijn. Maar zo ver zijn we nog niet. Eerst moeten we de eerste ronde overleven. Vanaf de achtste finale is alles mogelijk."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen