Willems nog niet fit, Toivonen en Park wel

6 december 2013, 14:04   Bijgewerkt: 6 december 2013, 14:37

Trainer Phillip Cocu van PSV kan in de wedstrijd tegen koploper Vitesse, zaterdagavond in het Philips Stadion, waarschijnlijk weer beschikken over Ola Toivonen. De Zweed miste de topper tegen Feyenoord vanwege liesklachten, maar heeft volgens Cocu vrijdag weer volledig mee kunnen trainen. Ook routinier Ji-Sung Park is weer fit. "Maar negentig minuten spelen is voor hem nog te veel gevraagd", aldus de coach.

Of Toivonen gaat spelen, is onzeker. Tegen Feyenoord koos Cocu voor Adam Maher op 'tien', met de defensief ingestelde middenvelders Stijn Schaars en Oscar Hiljemark er achter. De verwachting is dat Cocu tegen Vitesse vast zal houden aan deze bezetting op het middenveld. Toivonen zou wel in de punt van de aanval kunnen staan. Tegen Feyenoord stond de kleine Zakaria Bakkali in de spits, maar dat was geen succes. Een andere optie voor de spitspositie is Jürgen Locadia, hij kwam tegen Feyenoord als invaller in de ploeg. Toch hield Cocu ook nog in het midden of Toivonen wel bij de selectie zit. "We zullen zien of we hem gaan gebruiken", zei hij.

De geschorste Jeffrey Bruma is sowieso niet van de partij tegen Vitesse, hij kreeg tegen Feyenoord een rode kaart. Wegens blessures ontbreken Georginio Wijnaldum, Jetro Willems en Tim Matavz. Willems heeft wel weer getraind, maar is nog niet wedstrijdfit. Een andere linksback, Abel Tamata, zit wel bij de wedstrijdselectie. De positie van Bruma centraal achterin wordt overgenomen door Mathias Jörgensen of Jorrit Hendrix.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen