Australië-bondscoach: "Een zeer zware loting"

6 december 2013, 19:25

Ange Postecoglou, de bondscoach van Australië, zag dat de WK-loting de Socceroos vrijdagavond koppelde aan Nederland, Spanje en Chili. Postecoglou beseft dat zijn ploeg op papier het minst sterk is, maar is zeer opgewonden en wil er alles aan doen om het de andere landen zo moeilijk mogelijk te maken in Brazilië.

“Het is een zeer zware loting, maar het wordt heel spannend. We treffen de beste ploegen van de wereld, waardoor het erg moeilijk zal worden voor ons”, zegt de Australische bondscoach na afloop van de WK-loting tegen de NOS. “We zullen enorm hard werken en ervoor zorgen dat we uitstekend voorbereid zijn. We willen groeien en beter worden en het WK in Brazilië zal een spannende test worden voor ons.”

Australië komt dus ook het Nederlands elftal van bondscoach Louis van Gaal tegen. Gek genoeg zijn de cijfers van Oranje tegen de Australiërs niet bepaald om over naar huis te schrijven. Dit weet Postecoglou ook: “We hebben een goede staat van dienst tegen Nederland. Maar ze spelen goed voetbal, net als de andere sterke tegenstanders. We zullen ervan genieten, het wordt heel spannend voor iedereen uit ons land”, aldus de bondscoach van Australië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen