Scolari zeer content, Mexico vreest Oranje-poule

6 december 2013, 20:48

Gastland Brazilië zal het gedurende het WK van komende zomer opnemen tegen Kroatië, Mexico en Kameroen, in Groep A. Luiz Felipe Scolari, de bondscoach van de Brazilianen, is content met de loting voor het WK en stelt dat de beginfase van het toernooi cruciaal is.

“Ik ben tevreden over de loting, maar we moeten goed in de gaten houden dat we het toernooi sterk openen. Dat moet onze stimulans zijn voor de rest van het WK. Ik ben niet bezorgd over de tweede fase en ik ben ook verheugd met de volgorde van de wedstrijden”, aldus Scolari, die achtereenvolgens Kroatië, Mexico en Kameroen zal treffen.

Miguel Herrera, de bondscoach van Mexico, hoopt dat zijn ploeg kan stunten op het WK: “We hebben drie moeilijke tegenstanders. We zullen hard moeten werken en alles moet geven. We moeten ook realistisch zijn. Het is een moeilijke groep en de potentiële tegenstander in de knock-out fase is zelfs nog moeilijker”, zo stelt Herrera, die daarmee doelt op de tegenstander die uit Groep B, de groep van Nederland, Spanje, Chili en Australië, zal komen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen