Simpele avond Anderlecht en Club Brugge

7 december 2013, 22:05

Anderlecht heeft de midweekse bekeruitschakeling tegen tweedeklasser Westerlo, na strafschoppen, weggespoeld met een eenvoudige overwinning op Waasland-Beveren. De ploeg van coach John van den Brom won zaterdag voor eigen publiek met 2-0.

Anderlecht domineerde de volle negentig minuten en 2-0 was slechts een magere afspiegeling van de kansenverhoudingen. Op aangeven van Gillet opende Mitrovic de score met een rake kopbal. Eveneens met het hoofd tekende Vargas na rust voor de 2-0 eindstand. Van den Brom hield Bram Nuytinck op de bank, Demy de Zeeuw zat niet bij de selectie.

Ook Club Brugge beleefde een probleemloze avond. De equipe van voormalig FC Twente-trainer Michel Preud'homme versloeg KV Mechelen, getraind door Harm van Veldhoven, met 3-0. Vadis Odjidja-Ofoe, Eidur Gudjohnsen en Jesper Jörgensen maakten het verschil in het Jan Breydel Stadion. Mechelen-speler Antonio Ghomsi kreeg in de 63ste minuut, bij een 2-0 stand, rood.

Club Brugge klimt door de zege naar de tweede plaats. Het heeft 39 punten, één minder dan koploper Standard Luik, dat zondag bij OH Leuven op visite gaat. Anderlecht staat samen met Zulte Waregem op de derde plaats met 37 punten. Zulte Waregem speelde teleurstellend met 1-1 gelijk bij hekkensluiter Bergen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen