Zoet: "Simpele dingen zijn blijkbaar niet zo simpel"

8 december 2013, 00:06

Weer moesten de PSV'ers zaterdag uitleggen waarom het niet gelukt was. Voor de zevende keer op rij boekte de ploeg een teleurstellend resultaat. Na vier nederlagen en gelijke spelen tegen PEC Zwolle en sc Heerenveen, werd thuis met 2-6 verloren van Vitesse. Een geflatteerde, maar desondanks uiterst pijnlijke nederlaag.

De nederlaag is vooral zuur voor PSV omdat de ploeg prima aan de wedstrijd begon. “De eerste helft was goed. Maar dat we toch verloren hebben, is misschien wel tekenend voor onze situatie", zegt doelman Jeroen Zoet tegen onder meer FCUpdate.nl. "Het is allemaal net niet. Hoe we dat kunnen omdraaien? Wist ik het maar. Tegen Vitesse begonnen we goed, we toonden lef. Maar we moeten de doelpunten niet zo makkelijk weggeven.”

Zoet wond zich met name op over het feit dat verdedigers op cruciale momenten hun man lieten lopen. “Je moet je man volgen, dat zijn simpele dingen. Maar simpele dingen zijn voor ons blijkbaar niet zo simpel.” De doelman erkent dat er sprake is van een structureel probleem. “Dit is geen incident, het gebeurt regelmatig. Je moet je dan afvragen of we het niveau wel hebben. We weten dat het zo niet langer kan. Dit is niet topclub-waardig.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen