Gemakkelijke middag Wolfsburg, ook Luhukay juicht

8 december 2013, 19:26   Bijgewerkt: 8 december 2013, 19:39

VfL Wolfsburg blijft in de Bundesliga de aansluiting met de subtop houden. De ploeg van trainer Dieter Hecking won zondagmiddag zonder problemen met 0-3 bij SC Freiburg, waardoor het Schalke 04 passeerde en vijfde staat. Freiburg blijft steken op de zestiende plaats en blijft zodoende in de onderste regionen bungelen.

Wolfsburg, waar Bas Dost de gehele wedstrijd op de reservebank zat, had slechts elf minuten nodig om tot een 0-2 voorsprong te komen. Maximilian Arnold en Ivica Olic waren trefzeker. Vlak voor tijd bepaalde Marcel Schäfer de eindstand op 0-3, nadat Ivan Perisic de lat had geraakt namens de bezoekers.

Hertha BSC klom naar de zevende plaats. De equipe van de Nederlandse coach Jos Luhukay zegevierde op bezoek bij hekkensluiter Eintracht Braunschweig, dat één punt minder heeft dan het 1.FC Nürnberg van Gertjan Verbeek, met 0-2. Adrian Ramos en Tolga Cigerci scoorden. Braunschweig sloot af met tien man. Timo Perthel kreeg in de 81ste minuut, direct na de beslissende 0-2, zijn tweede gele kaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen