Moddergooien tussen Keane en Ferguson gaat door

9 december 2013, 17:27

De band die Sir Alex Ferguson en Roy Keane met elkaar hebben laat enigszins te wensen over, zo blijkt uit uitspraken van beide partijen. Nadat Ferguson onlangs uithaalde in de richting van de oud-speler van Manchester United, stelt Keane (42) dat Ferguson kickt op het uitoefenen van macht.

In een documentaire van ITV4 is Keane niet al te vriendelijk over de succesvolle oud-manager van United, die voorafgaand aan het huidige seizoen met pensioen ging: "Alles draait bij Ferguson om controle en macht. Ferguson is daar nog steeds mee bezig. Ook al is hij geen manager meer", aldus Keane, die United in 2005 verliet, nadat hij in de clinch had gelegen met Fergie.

Dat de twee niet met elkaar door één deur kunnen, werd laatst dus ook al duidelijk, toen Ferguson het volgende zei over Keane: “Roy was een intimiderend, woest persoon. Als hij boos was, viel hij aan. Met Roy waren er regelmatig wrijvingen en drama's als hij het team zijn wil op wilde leggen. Ik kwam een keer de kleedkamer binnen toen Roy Keane en Ruud van Nistelrooy het aan de stok hadden. Fysiek en verbaal. Ze moesten uit elkaar worden gehaald door de andere spelers."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen