FC Den Bosch in de maling genomen door nepsjeik

Ger
10 december 2013, 09:34   Bijgewerkt: 10 december 2013, 11:12

FC Den Bosch heeft om de tafel gezeten met een nepsjeik. Een acteur deed zich voor als een vermogende investeerder die veel geld in de club wilde pompen. De gesprekken met een afvaardiging van de eerstedivisionist werden opgenomen met een verborgen camera en uitgezonden door omroep PowNed.

De bestuurders van FC Den Bosch gaven in het gesprek aan dat trainer Ruud Kaiser kon worden ontslagen. De Brabanders stonden er bovendien voor open om de clubkleuren en de naam te veranderen, gescheiden ingangen bij het stadion voor mannen en vrouwen in te voeren en een garantie af te geven dat er geen homo's op het veld staan. Ook stond de club niet negatief tegenover het zwart betalen van spelers.

FC Den Bosch zegt achteraf dat ze al wisten dat het om een grap ging. Meerdere clubs zijn benaderd door de nepsjeik, maar de meeste organisaties roken volgens PowNed meteen onraad. De selectie van FC Den Bosch liet op ludieke wijze weten klaar te zijn voor een mogelijke overname. Middenvelder Benjamin van den Broek twitterde een foto waarop enkele spelers handdoeken als tulbanden om hun hoofd hadden gewikkeld.

Het gesprek tussen de nepsjeik en FC Den Bosch:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen