Debutant Breedijk verlengt contract bij Sparta

10 december 2013, 17:59

Het zijn mooie dagen voor Daniël Breedijk. De 18-jarige verdediger van Sparta debuteerde zondag tegen Excelsior als basisspeler in het profvoetbal en dinsdag, slechts twee dagen later, tekende hij een verbintenis tot medio 2016 bij de Rotterdamse eerstedivisieclub.

"Met het vastleggen van Daniël Breedijk bewijzen we wederom dat spelers uit de eigen jeugdopleiding ontzettend belangrijk zijn voor ons. De afgelopen weken hebben we met het vastleggen van Finn Stokkers en Huseyin Dogan al belangrijke stappen gezet", zegt algemeen en technisch directeur Wiljan Vloet op de website van Sparta.

"Dit contract is een mooie beloning voor de afgelopen periode", reageert jeugdinternational Breedijk trots. "Ik speel al sinds de F-pupillen bij Sparta en na mijn debuut in de uitwedstrijd tegen Telstar (eind september, red.) eerder dit seizoen was de basisplaats tegen Excelsior een voorlopig nieuw hoogtepunt. Nu is het voor mij belangrijk om die ontwikkeling door te zetten en meer wedstrijden te spelen in het eerste elftal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen