Hiljemark: "Kans om voor de ommekeer te zorgen"

11 december 2013, 15:44

PSV maakt een desastreus seizoen door, maar toch kan de ploeg zich donderdag verzekeren van Europese overwintering. Een gelijkspel tegen Chornomorets is voor de Eindhovenaren genoeg om de volgende ronde te halen. Het is belangrijk om daarin te slagen, vindt middenvelder Oscar Hiljemark.

"Het is goed voor de ervaring om veel wedstrijden te spelen, zowel mentaal als fysiek. De ambitie is groot en de potentie van het elftal ook", zegt de Zweed op de website van PSV. "Iedereen weet waar we voor spelen, morgen hebben we de kans om voor de ommekeer te zorgen dat we na de winter ook in Europa spelen."

Hiljemark hoopt dat zijn team de negatieve spiraal van de laatste weken kan doorbreken. De ploeg wacht al ruim twee maanden op een competitiezege. "Na de teleurstelling van zaterdag zijn we maandag in voorbereiding gegaan op de wedstrijd tegen Chornomorets. We zitten in een moeilijke fase, maar we proberen de juiste weg te vinden om daar uit te komen. We vechten elke wedstrijd en training voor een overwinning. Een winstpartij heeft altijd een positieve uitwerking, maar we zullen er negentig minuten hard voor moeten werken als team."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen