Monteyne voor het eerst in wedstrijdselectie Roda JC

13 december 2013, 16:10

Roda JC Kerkrade gaat zaterdagavond (18.45 uur) op bezoek bij hekkensluiter NEC. Roda ziet de ploeg uit Nijmegen bij een nederlaag tot drie punten naderen, waardoor de Limburgers er alles aan zullen doen om dit te voorkomen. Bij NEC ontbreken Ryan Koolwijk en Alireza Jahanbakhsh, terwijl Roda ook de nodige fysieke problemen heeft.

Bij de ploeg uit Kerkrade maakt rechtsachter Martijn Monteyne, die geopereerd moest worden aan zijn enkel, voor het eerst dit seizoen deel uit van de wedstrijdselectie. De Belg speelde reeds een uur mee met het beloftenelftal. ”Dat ging goed", zegt Roda-trainer Ruud Brood tegen Dagblad De Limburger. “Ook op de trainingen gaat het probleemloos, dus we kunnen Martijn meenemen.”

Een basisplaats zal uiteraard nog niet weggelegd zijn voor Monteyne. Wie er wel zullen starten, hangt nog af van de fysieke gesteldheid van een aantal spelers, zo geeft Brood aan: “Je kunt wel iets in je hoofd hebben, maar het wordt lastig als jongens vervolgens wegvallen. Ik kan nu nog niet zeggen wie er helemaal klaar voor zijn." Brood moet het in ieder geval stellen zonder Davy de Beule, Guy Ramos en Mark-Jan Fledderus. Roly Bonevacia is een twijfelgeval, aangezien hij last van zijn enkel heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen