Luuk de Jong krijgt duidelijkheid van Gladbach

Ger
17 december 2013, 11:04

Luuk de Jong hoort volgende week wat zijn toekomstperspectief is bij Borussia Mönchengladbach. De 23-jarige spits hield de afgelopen maanden vooral de bank warm bij Die Fohlen. Zijn zaakwaarnemer Louis Laros schuift in de laatste volle week van december om de tafel met een delegatie van de Duitse club om te praten over de situatie.

Gladbach nam De Jong in de zomer van 2012 over van FC Twente. De miljoenenaankoop wist zich bij zijn eerste buitenlandse werkgever echter niet te ontwikkelen tot een vaste waarde. Dit seizoen moet hij zich tevreden stellen met korte invalbeurten. "We gaan zijn situatie volgende week met de club evalueren. We willen graag horen wat hun plannen met Luuk zijn", zegt Laros tegen FCUpdate.nl. "We begrijpen de opstelling van de trainer (Lucien Favre, red.). Gladbach zet dit seizoen prima prestaties neer. Hij heeft daarom vooralsnog geen reden om zijn elftal te wijzigen."

"Voor Luuk zijn de huidige verhoudingen bij de club natuurlijk allerminst ideaal. Hij moet veel geduld hebben en dat is moeilijk", weet Laros. De huidige nummer vier van de Bundesliga staat mogelijk open om De Jong in de winterstop op huurbasis te laten vertrekken. "Ondanks dat hij weinig in actie komt, is er heel veel belangstelling. We gaan volgende week bekijken wat de beste oplossing is voor Luuk", besluit de zaakwaarnemer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen