Ruime zege brengt Barcelona naar achtste finales

18 december 2013, 00:04

FC Barcelona staat in de achtste finales van de Copa del Rey. De Catalanen wonnen dinsdag in het eigen Camp Nou de return tegen derdeklasser FC Cartagena met 3-0. De uitwedstrijd hadden ze anderhalve week geleden al met 1-4 gewonnen.

Pedro Rodriguez bezorgde FC Barcelona een 1-0 voorsprong bij rust. In het tweede bedrijf deden ook Cristian Tello en Neymar een duit in het Catalaanse zakje.

Voor Malaga CF viel het doek, ten gunste van Osasuna. De Andalusiërs gaven in de thuiswedstrijd een 3-0 voorsprong uit handen (3-3) en konden dat in Pamplona niet meer herstellen: 1-1. Door een eigen goal van Robson Weligton kwam Osasuna al binnen een minuut met 1-0 voor. Eliseu maakte na een uur nog wel gelijk, maar op basis van het aantal gemaakte uitdoelpunten ligt Malaga eruit.

Villarreal bereikte wel de laatste zestien. De equipe uit Castellon speelde thuis met 2-2 gelijk tegen Elche CF, maar zette dat op vreemde bodem recht: 0-1. Jérémy Perbet, de voormalige spits van het Belgische Bergen, maakte na een klein uur spelen het verschil.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen