Tomasson: "Nooit meer een wedstrijd geweest"

18 december 2013, 08:36

Jon Dahl Tomasson kon dinsdag met 'zijn' Excelsior geen vuist maken tegen PEC Zwolle. In de bekerwedstrijd in het eigen Stadion Woudestein kwamen de Rotterdammers binnen tien minuten met 0-2 achter en die klap kwam de ploeg niet meer te boven, erkent coach Tomasson op de website van zijn club.

"Na die beginfase is het nooit meer een wedstrijd geweest", geeft de Deense oud-international toe. "Er waren te veel spelers bij ons die hun niveau niet haalden en dat heb je wel nodig om het een ploeg als PEC Zwolle lastig te kunnen maken." Een kwartier voor tijd, toen het nog altijd 2-0 stond, claimde Excelsior een penalty na een handsbal van Joost Broerse. Deze strafschop werd niet gegeven, maar Tomasson wil daar niet te lang bij stilstaan. "Het had een penalty moeten zijn, maar wij speelden vandaag gewoon niet goed. Daarom zou het niet terecht zijn als de focus op dat moment zou komen te liggen. PEC Zwolle was een maatje te groot voor ons."

Verdediger Kevin van Diermen sluit zich aan bij de woorden van zijn coach. "Wij hebben een goede dag nodig om van dit PEC Zwolle te kunnen winnen en die hadden we niet. Je hoopt met zijn allen op een nieuwe stunt, maar dan moet het goed staan en moeten we allemaal superscherp zijn. En dat was vandaag helaas niet zo."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen