Roda-directeur Vlemmings: "Nog met niemand gesproken"

18 december 2013, 11:55

Roda JC heeft nog geen contact gezocht met potentiële nieuwe hoofdtrainers. De Limburgse club zoekt een opvolger voor Ruud Brood en wil deze graag voor 5 januari, als het op trainingskamp gaat naar Malaga, presenteren. Maar vooralsnog is met geen enkele kandidaat gesproken, zegt directeur Leon Vlemmings.

"We hebben uiteraard een shortlist met een aantal namen, maar op dit moment hebben we nog met helemaal niemand gesproken over de functie van hoofdtrainer", zegt Vlemmings in een kort interview op de website van zijn club. Een echte hoofdkandidaat, een gedroomde eerste keus, is er volgens hem niet. "Nee, absoluut niet. Er is voor ons geen eerste, tweede, derde of vierde keus. De beoogde trainers die we voor ogen hebben zijn in onze ogen allen geschikt om de vacante functie in te vullen en er is voor ons dus ook geen ‘hoofdkandidaat'."

"We zijn op zoek naar een trainer die binnen het profiel van Roda JC past en wij als directie weten exact naar welke type we op zoek zijn", stelt hij. Hoe dat profiel er uitziet, wil hij niet zeggen. "Dat houden we intern."

Eerder deze week werd Ernest Faber genoemd voor de vacature bij Roda JC, maar hij wil zijn huidige club PSV niet verlaten. Ook onder meer Alex Pastoor is een kandidaat om Brood op te volgen in Kerkrade.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen