Hamstringblessure houdt Lachman lang aan de kant

19 december 2013, 08:40

De vrees over de blessure van PEC Zwolle-verdediger Darryl Lachman blijkt gegrond. De 24-jarige verdediger zal namelijk minimaal zes weken uit de roulatie zijn vanwege de hamstringblessure die hij overhield aan het bekerduel met Excelsior (1-4 winst).

Zodoende kan PEC Zwolle-coach Ron Jans een tijdje niet beschikken over de verdediger, die een uitstekend seizoen doormaakt in het IJsseldeltastadion in Zwolle. De prestaties van Lachman bleven niet onopgemerkt bij andere clubs, aangezien FC Twente, FC Utrecht en Werder Bremen zouden hengelen naar de diensten van de verdediger.

Lachman zal donderdag onderworpen worden aan een echo, zodat de precieze ernst van de kwetsuur duidelijk zal worden. De verwachting is dat de hamstring van Lachman is ingescheurd. Aanstaande zaterdag sluit PEC Zwolle de eerste seizoenshelft af, als het op bezoek gaat bij Feyenoord. Naast de geblesseerde Lachman moeten de Blauwvingers het misschien stellen zonder rechtsachter Bram van Polen en doelman Diederik Boer, die tegen Excelsior uitvielen vanwege een onwelwillende buikspier.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen