Zwaar aangeslagen Ruijs stopt als trainer bij MVV

Ger
20 december 2013, 13:04   Bijgewerkt: 20 december 2013, 13:26

Trainer Tini Ruijs heeft ontslag genomen bij MVV. Hij werd woensdagavond na de verloren bekerwedstrijd tegen amateurclub JVC Cuijk (2-1) bedreigd door eigen supporters. De fans houden de 56-jarige Ruijs verantwoordelijk voor de slechte resultaten. In de Jupiler League staan de Limburgers momenteel op een teleurstellende dertiende plaats.

Tegen Cuijk gingen de MVV-aanhangers al tijdens de wedstrijd over de schreef, door met banken en dranghekken te gooien. Een groep probeerde bovendien de kantine te bestormen, maar werd door de ME en politiehonden tegengehouden. Na het laatste fluitsignaal bestormden enkele supporters het veld en bedreigden Ruijs. Zijn vrouw werd bovendien belaagd in haar auto. Vanwege de ongeregeldheden kreeg de oefenmeester politiebewaking bij zijn woning.

De zwaar aangeslagen Ruijs zegt al eerder te zijn bedreigd door fans van MVV. Na de ochtendtraining op vrijdag besloot hij zijn ontslag bekend te maken. Ook assistent-trainer Cookie Voorn vertrekt bij de club uit Maastricht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen