Van den Brom ziet topper met vertrouwen tegemoet

20 december 2013, 21:30

Aanstaande zondag (18.00 uur) staat de Jupiler Pro League-topper tussen Standard Luik en Anderlecht op het programma. Als Anderlecht weet te winnen op Sclessin, dan nadert het koploper Standard tot op één punt. Coach John van den Brom ziet de clash met de Rouches met vertrouwen tegemoet.

Volgens Van den Brom hebben de paars-witten een uitstekend gevoel over gehouden aan de 1-2 zege bij AA Gent: "Die wedstrijd neem je uiteraard mee in je voorbereiding. Ik moet nu niet met iets anders op de proppen komen", aldus de Nederlandse oefenmeester volgens Sporza. "We hebben het heel goed gedaan in Gent. Ik was blij en opgelucht. Maar we mogen onze ogen niet sluiten voor de volgende wedstrijd”, vervolgt Van den Brom.

De wedstrijden tussen Anderlecht en Standard zijn altijd beladen, weet Van den Brom: “Tegen Standard wordt het een andere wedstrijd”, zegt de coach, die wil dat het accent ligt op de eigen capaciteiten: ”We kennen hun kwaliteiten en daar moeten we voor opletten, maar we moeten ook uitgaan van onze eigen sterkte en kwaliteiten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen