Nog geen haast bij Van Basten, ondanks nieuw bestuur

20 december 2013, 22:46

SC Heerenveen presenteerde deze week een nieuw bestuur. Zo zal Hans Vonk zich bij de Friezen gaan ontfermen over de voetbaltechnische zaken. Marco van Basten, de coach van Heerenveen, is blij met het feit dat iemand zich weer volledig kan focussen op het voetbaltechnische beleid van de Friese club. Ondanks het feit dat de bestuursperikelen bij Heerenveen ten einde zijn, heeft Van Basten nog geen haast met het verlengen van zijn contract.

De drukke januarimaand staat voor de deur en daarom vindt Van Basten het fijn dat iemand het technisch beleid nonstop in de gaten houdt: "Het is goed dat er met Hans Vonk weer iemand is voor de dagelijkse leiding. In deze tijdelijke periode is dat prima opgelost met Foppe de Haan en Riemer van der Velde, maar zij waren er natuurlijk niet dagelijks’’, aldus Van Basten tegen De Telegraaf. Overigens zal zowel De Haan als Van der Velde de nieuwe technische man van advies voorzien.

Van Basten zag dat de bestuurlijke onrust bij Heerenveen deze week eindelijk ten einde kwam, maar blijft geduld houden wat betreft zijn contractverlenging: "Ik heb geen haast. Zo lang ik het hier naar mijn zin heb, mezelf prima kan vermaken en gewoon normaal kan werken, dan ben ik hier meer dan tevreden. We kunnen in januari nu hoe dan ook met frisse ideeën en veel zin de tweede helft van het seizoen aangaan.’’

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen