MVV krijgt bekerkater niet weg in Amsterdam

21 december 2013, 18:33

MVV heeft de kater van de midweekse bekeruitschakeling tegen de amateurs van JVC Cuijk niet kunnen wegspoelen. De formatie uit Maastricht ging zaterdag in Amsterdam met 3-1 onderuit tegen Jong Ajax.

Het was een roerige week bij MVV. Coach Tini Ruijs stapte vrijdag op na bedreigingen van de supporters. De blamage tegen JVC Cuijk was voor de harde kern van de Limburgse club de welbekende druppel die de emmer deed overlopen. Ruijs zwichtte uiteindelijk voor de bedreigingen. Daarom nam Edwin Hermans de honneurs waar op visite bij Jong Ajax.

Hermans zag zijn team binnen een half uur met 2-0 achter staan, door fraaie doelpunten van Tobias Sana en Lesley de Sa. Beide Ajacieden waren in een tijdsbestek van drie minuten trefzeker met schoten vanaf de rand van het strafschopgebied. Danzell Gravenberch bepaalde na rust de eindstand op 3-1. In de 57ste minuut scoorde de Ajax-speler in het goede doel, een minuut later in het verkeerde.

Jong Ajax komt door de overwinning op 25 punten, twee minder dan MVV. De Amsterdammers staan zestiende in de Jupiler League, drie plaatsen onder de Limburgse opponent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen