Rusland en Capello akkoord over nieuw contract

23 december 2013, 20:05

Fabio Capello zal binnenkort zijn handtekening zetten onder een nieuw contract bij de Russische voetbalbond. De 67-jarige Italiaan bereikte maandag een akkoord over een nieuw contract bij het Russische nationale elftal.

Capello werd onder meer in verband gebracht met de vacante positie bij Tottenham Hotspur, dat na het vertrek van Andre Villas-Boas op zoek is naar een nieuwe manager. De Spurs zullen echter op zoek moeten naar iemand anders. De Russische minister van sport, Vitaly Mutko, heeft het akkoord met Capello maandag tegenover Sky Sports bevestigd. "De puntjes zijn op de i gezet. Het is nu een kwestie van het prikken van een datum waarop Capello zijn handtekening zal zetten. Naar verwachting gebeurt dat na de feestdagen. Er kan nu niets meer tussenkomen, alle vragen zijn beantwoord."

Capello is bij Rusland de opvolger van Dick Advocaat, die na de uitschakeling in de groepsfase van het EK in 2012 opstapte. Onder zijn hoede plaatste de Russische ploeg zich eenvoudig voor het WK van volgend jaar. In Brazilië zijn België, Algerije en Zuid-Korea de tegenstanders in groep H.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen