FC Emmen wil Cambuur van Schokker verlossen

23 december 2013, 23:37

FC Emmen hoopt zich komende maand te versterken met Oebele Schokker. De 29-jarige aanvaller komt bij SC Cambuur nauwelijks aan spelen toe en wil weg uit Friesland.

"Ondanks dat ik dit weekend inviel is mijn situatie bij Cambuur wel duidelijk", aldus Schokker tegenover RTV Drenthe. "De club heeft aangegeven dat ze nieuwe spelers gaan aantrekken om degradatie te voorkomen. Mijn uitzicht op veel speelminuten is daarom klein en ik wil gewoon voetballen. Ik heb vorig jaar vrijwel alles gespeeld en was ook vaak belangrijk. Dat wil ik graag weer zijn bij een club. FC Emmen zou een prima optie zijn. Het is dichtbij huis in Nieuwehorne en een leuke ambitieuze club. Ik hoop dat er de komende dagen duidelijkheid komt, maar het is nu aan de clubs."

Joop Gall, die trainer is in Emmen sprak al met Schokker, die van zijn club verhuurd mag worden. "Hij heeft het vorig jaar goed gedaan. Oebele is weliswaar geen linksback, waar we zo naar op zoek zijn, maar ik ga het in de groep gooien. Ik weet in ieder geval dat hij graag wil."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen