El Hamdaoui is te dik: "Afvallen of bankzitten"

26 december 2013, 12:11

Mounir El Hamdaoui lijkt het te hebben verbruid bij Malaga-trainer Bernd Schuster. De voormalig speler van onder meer Ajax en AZ zou te dik zijn en komt zodoende niet meer in de plannen voor van de Duitse oefenmeester. "Óf hij raakt vijf of zes kilo's kwijt, óf hij speelt helemaal niet meer", aldus Schuster tegenover het Spaanse AS.

De 29-jarige El Hamdaoui houdt bij Malaga voornamelijk de bank warm en raakte onlangs nog in opspraak onder de supporters van Los Boquerones, omdat hij een blessure zou veinzen om onder een straf van Schuster uit te komen. De huurling van Fiorentina kende nog wel een voortvarende start in de Spaanse kustplaats. In zijn eerste wedstrijd als basisspeler tekende hij voor een hattrick tijdens de 5-0 thuiszege op Rayo Vallecano.

Vervolgens kwam de klad erin bij de geboren Rotterdammer en wist hij het net niet meer te vinden namens de Andalusiërs. Schuster deed al twee maanden geen beroep meer op El Hamdaoui en heeft al aangekondigd dat hij in de winterse transferperiode een extra aanvaller aan de selectie wil toevoegen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen