Pellegrini blij met Hart: "Beste keeper van Engeland"

27 december 2013, 13:50

Een kleine twee maanden geleden lag hij nog zwaar onder vuur en verloor hij zelfs zijn basisplaats aan Costel Pantilimon, maar inmiddels twijfelt niemand meer aan Joe Hart. Sinds de doelman onlangs zijn plek onder de lat heroverde, presteert hij uitstekend. Het voorlopige hoogtepunt volgde donderdag, in de topper tegen Liverpool (2-1). Met enkele fraaie reddingen zorgde hij er voor dat Manchester City drie punten pakte.

Na afloop van de gewonnen topper tegen Liverpool stak coach Manuel Pellegrini, de man die Hart twee maanden geleden uit de ploeg haalde, de loftrompet over de doelman. "Hij heeft de afgelopen anderhalve maand keihard gewerkt", aldus de Chileen. "Joe is de beste keeper van Engeland, ik ben heel tevreden over hem. Niet alleen over zijn optreden tegen Liverpool, maar over alles wat hij de laatste weken heeft laten zien. Het was, achteraf gezien, misschien goed voor Joe dat hem even wat rust kreeg. Hij zat gewoon in een moeilijke fase."

Door de overwinning op Liverpool staat Man City nu tweede in Engeland, één punt achter koploper Arsenal. Met Hart nog op de reservebank won City twee weken geleden thuis met 6-3 van datzelfde Arsenal.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen