West Ham en West Bromwich delen de punten

28 december 2013, 15:43

West Ham United en West Bromwich Albion hebben het publiek goed vermaakt. Beide ploegen kwamen drie keer tot scoren. Vooral voor West Bromwich is dat een goed resultaat. Bij verlies was West Ham United in punten gelijk gekomen.

Joe Cole zette de thuisploeg al snel op voorsprong, maar nog voor rust kwam West Bromwich met een antwoord. Nicolas Anelka scoorde twee keer in vijf minuten en bepaalde de ruststand zo op 1-2. Na de hervatting scoorde West Ham twee goals in een paar minuten, dankzij Modibo Maiga en Kevin Nolan.

Lang kon West Ham niet genieten van de voorsprong. Twee minuten later was het weer raak, maar nu aan de andere kant. Saido Berahino scoorde en bezorgde zijn ploeg zo toch nog een punt.