Transfer Heitinga naar West Ham afgeketst

2 januari 2014, 12:18

John Heitinga heeft een streep gezet door een transfer naar West Ham United. Everton bereikte een overeenkomst met de Londense club over de overstap van de dertigjarige verdediger, maar Heitinga, zaakwaarnemer Rob Jansen en advocaat Gerke van der Ven kwamen zelf niet tot een akkoord met The Hammers.

De verdediger voerde woensdag en donderdag (vandaag) gesprekken met West Ham, maar het juiste gevoel ontbrak volgens Heitinga: “Het heeft niets met de financiën, maar alleen met het gevoel te maken. Ik sta voor misschien wel de belangrijkste beslissing in mijn loopbaan en dan moet alles passen. Na de gesprekken kwamen we helaas tot de conclusie dat dit niet het geval was”, zo citeert De Telegraaf de Nederlander, die spreekt van het definitief afketsen van de transfer: "De deal is definitief van de baan.”

Heitinga bevindt zich op een kruispunt in zijn carriere. De 87-voudig international wil de juiste keuze maken, ook met oog op het WK in Brazilië, van komende zomer. De verdediger kan naast West Ham rekenen op belangstelling van Fulham, Norwich City, Real Betis en Fiorentina.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen