MVV: "Met Elsen willen we rust in het team brengen"

3 januari 2014, 13:29

MVV maakt dit seizoen af met Ron Elsen als trainer, zo bevestigt de Maastrichtse club. Elsen neemt op interim-basis de taken over van Tini Ruijs, die eind december opstapte. Door Elsen tot de zomer voor de groep te zetten, geeft de club zichzelf de tijd om een geschikte nieuwe hoofdtrainer te vinden.

Paul Rinkens, de voorzitter van MVV, is blij met de gevonden oplossing. Elsen krijgt Edwin Hermans naast zich als assistent. "Vanuit de ervaring die Ron heeft, willen we rust in het team brengen. Hij kent de jongens van het eerste elftal, net als Edwin Hermans, als geen ander. Bovendien willen we rustig de tijd nemen om op zoek te gaan naar een trainer voor de lange termijn, die past binnen de visie van MVV Maastricht."

De afgelopen periode was Elsen manager voetbalzaken bij MVV. "Met deze interne verandering worden mijn taken als manager voetbalzaken aan bestuur en directie overgedragen, waardoor ik mij volledig op de selectie kan richten", legt Elsen uit. Het is voor hem al de zesde keer dat hij interim-coach van MVV is.

Ruijs stapte eind december op bij MVV, nadat hij ernstig bedreigd was door supporters.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen