Koeman: "Wilskracht nog niet bij iedereen gezien"

5 januari 2014, 19:04

Feyenoord-coach Ronald Koeman zag zijn ploeg zondagmiddag met minimale cijfers (1-0) winnen van stadsgenoot Excelsior. De keuzeheer was niet helemaal tevreden over de prestatie van zijn elftal, maar weet dat er nog genoeg tijd en ruimte is om te verbeteren. Op 19 januari hervat Feyenoord de competitie, tegen FC Utrecht (uit).

In de benefietwedstrijd voor de Daniel den Hoed Stichting liet Feyenoord op sommige momenten zien over veel kwaliteit te beschikken, maar over het algemeen liet de prestatie van de Rotterdammers enigszins te wensen over, beseft ook Koeman: “In deze speelwijze is het belangrijk dat iedereen mee doet in het druk zetten en we allemaal honderd procent arbeid leveren. Die wilskracht heb ik vandaag nog niet bij iedereen gezien”, geeft Koeman aan op de officiële website van Feyenoord.

De coach van de Rotterdammers weet ook dat zijn manschappen slechts twee dagen weer in training zijn en dat hij daarom nog niet al te veel kan verwachten. Koeman zag al wel dat het in het tweede bedrijf beter ging dan voor de theepauze: “Wij willen snel druk zetten op de tegenstander, maar dit lukte niet altijd. In de tweede helft ging dit wel beter dan in de eerste helft.”

Overigens gaf Koeman jongelingen Rodney Lopes Cabral en Rick Dekker de kans om zich te bewijzen, in een volle Kuip. “Zij hebben het zeer goed gedaan”, sprak Koeman, die een voorstander zegt te zijn van het inpassen van talenten: “Ik ben een trainer die niet schroomt om jeugd in te passen. Misschien ontstaat er komende week wel iets moois voor hen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen