Ghoochannejhad wil niet terug naar Nederland

7 januari 2014, 10:54

Veel Nederlandse clubs zijn in deze eerste maand van het jaar op zoek naar een aanvaller, maar bij Reza Ghoochannejhad hoeven deze teams niet aan te kloppen. Hoewel de oud-speler van onder meer Cambuur, Go Ahead en sc Heerenveen weg wil bij Standard Luik, heeft een terugkeer naar Nederland niet zijn voorkeur.

"Dat wil hij niet", zegt René Eijkelkamp, de zaakwaarnemer van de 26-jarige aanvaller, tegen FCUpdate.nl. "Daar komt hij vandaan, zijn voorkeur gaat voorlopig uit naar andere landen. Spanje of Italië, bijvoorbeeld."

Of het daadwerkelijk tot een transfer komt, kan Eijkelkamp nog niet zeggen. "Dat is nog niet duidelijk, daar zijn we mee bezig. Op dit moment is er nog geen nieuws. Maar we gaan er vanuit dat het goed komt. Het komende half jaar is heel belangrijk voor Reza, zeker ook met het oog op het komende wereldkampioenschap."

Met Iran plaatste Ghoochannejhad zich vorig jaar voor het WK in Brazilië. In de beslissende kwalificatiewedstrijd tegen Zuid-Korea maakte de aanvaller het winnende doelpunt (0-1). De voormalig Nederlands jeugdinternational staat sinds medio 2012 onder contract bij Standard Luik, daarvoor maakte hij furore bij Sint-Truiden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen