De Vrij: "Geloven in titel en er vol voor gaan"

7 januari 2014, 20:49

In aanloop naar de tweede seizoenshelft barst Stefan de Vrij van de ambitie. De verdediger wil met Feyenoord een gooi doen naar het landskampioenschap, zegt hij in een interview met RTV Rijnmond.

"Dat is ons doel. Dan moet je er ook in geloven en er vol voor gaan", aldus De Vrij. Feyenoord staat momenteel vierde op de ranglijst, vier punten achter koploper Ajax. Belangrijk is volgens De Vrij vooral om na de winterstop goed uit de startblokken te schieten. Feyenoord start zondag 19 januari met een uitwedstrijd tegen FC Utrecht en neemt het enkele dagen later in de kwartfinale van de KNVB Beker op tegen aartsrivaal Ajax. "We beginnen gelijk goed met drie belangrijke wedstrijden. In die week wordt duidelijk waar wij staan en of we mee gaan doen. Ik wil het alleen niet de week van de waarheid noemen, want we spelen nog zestien competitiewedstrijden."

Als De Vrij een goede tweede helft van het seizoen speelt, lonkt deelname aan het WK. De verdediger, inmiddels 9-voudig international, staart zich echter niet blind op dat toernooi. "Het is logisch dat elke speler daarheen wil en dat wil meemaken, maar het heeft nu geen prioriteit. De focus ligt bij Feyenoord, het WK is pas voor later."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen