Herstellende Vorm: "Ik beweeg weer makkelijk"

8 januari 2014, 16:27

De van een knieblessure herstellende Michel Vorm ligt volgens eigen zeggen op schema. De 30-jarige keeper van Swansea City had al langer last van het gewricht, maar besloot vorige maand onder het mes te gaan omdat de klachten toenamen.

"De operatie verliep uitstekend, er zat een kleine scheur in mijn meniscus", zegt Vorm op de clubsite. "Een korte operatie van ongeveer dertig minuten voldeed." Hij herstelde prima van de ingreep. "Een week na de operatie voelde het al een stuk beter dan daarvoor. Ik kan nu bijna alles weer. In zijn algemeenheid gaat het goed, de knie voelt prima aan en ik beweeg weer makkelijk", aldus de international, die op 15 december zijn laatste wedstrijd speelde voor de ploeg uit Wales.

Ondanks de goede ontwikkelingen in zijn herstel zal de sluitpost niet te snel terugkeren. "Ik ga het niet overhaasten, ik wil de tijd nemen er zeker van zijn dat ik honderd procent fit ben. Een exacte datum heb ik niet geprikt, daar kan je alleen maar teleurgesteld door raken als je die niet haalt", besluit Vorm.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen