City koerst na ruime zege af op Wembley

8 januari 2014, 22:41   Bijgewerkt: 8 januari 2014, 22:53

Manchester City heeft woensdag de vloer aangeveegd met West Ham United. De ploeg van trainer Manuel Pellegrini had in de halve finale van de League Cup geen kind aan de nummer voorlaatst in de Premier League: 6-0.

Vooral Alvaro Negredo schoot met scherp in het Etihad Stadium. De Spanjaard scoorde driemaal en kreeg tien minuten voor tijd een welverdiende publiekswissel. Ook Yaya Touré (na een solo vanaf de middenlijn) en Edin Dzeko (intikker bij de eerste paal en hard schot na terugleggen van linksachter Kolarov) troffen doel.

West Ham-coach Sam Allardyce zag het met lede ogen aan. De oefenmeester staat onder druk in Londen en zou wel eens aan zijn laatste dagen als trainer van de Hammers bezig kunnen zijn. Hij mocht bovendien zijn doelman Adrian bedanken, die met puik keeperwerk voorkwam dat zijn ploeg met dubbele cijfers onderuit ging.

Op dinsdag 21 januari staat de returnwedstrijd in Londen op de agenda. Die wedstrijd lijkt gezien het resultaat van woensdag een formaliteit voor de nummer twee van Engeland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen